Продукция Dynamix: ADSL2+,SHDSL,HomePNA 3.0,VoIP,E1,PowerLine. Модемы, маршрутизаторы, мосты, концентраторы, стойки. Россия, Украина, Европа

Смотрите также на других языках:   UA Українською мовою. DYNAMIX - обладнання широкополосного доступу: xDSL, ADSL, ADSL2+, SHDSL, HomePNA 3, VoIP, E1. Модеми, маршрутизатори, мости, концентратори, шлюзи, стійки. Вектор, Україна  EN  Broadband solutions - DYNAMIX: xDSL, ADSL, ADSL2+, SHDSL, HomePNA 3, VoIP, E1. Modem, routers, bridge, switches, gateway, DSLAMs. Europe, Germany 

Продукция Dynamix: ADSL2+,SHDSL,HomePNA 3.0,VoIP,E1,PowerLine. Модемы, маршрутизаторы, мосты, концентраторы, стойки. Россия, Украина, Европа

  Основная | Продукция | Новости| Контакты | Поддержка| Форум | Решения | FAQ | Продажа |


«ДК-Зв’язок» № 38: Євро-2012: ІКТ оселяються у готелях

  23 вересня у конференц-залі столичного Будинку кіно видавничий дім «СофтПрес» провів конференцію «Реконструкція інформаційно-комунікаційної інфраструктури готелів України у світлі підготовки до Євро-2012»

   Конференція привернула увагу керівників готелів і начальників їхніх технічних служб, представників сервісних компаній, які спеціалізуються на оснащенні й обслуговуванні об’єктів нерухомості, а також представників преси. Загалом на заході були присутні понад 100 учасників.
   З доповідями про шляхи вирішення проблем технічної підготовки готелів України до проведення Євро-2012 виступили провідні виробники й інтегратори спеціалізованого обладнання та ПЗ.

   Мережна інфраструктура
  
Для малих і середніх підприємств (SMB), до категорії яких належить і більша частина вітчизняного готельного бізнесу, одна з найактуальніших проблем - ефективне використання ІТ-бюджету при побудові мережної інфраструктури. Євро-2012 висуває додаткові умови: вибирати рішення доводиться у досить стислі строки; за кількістю надаваних сервісів і якістю рішення повинне відповідати світовим вимогам; вкладені кошти необхідно повернути у найкоротший термін, а витрати на експлуатацію повинні бути мінімальними.
....
   Системи зв’язку
   Європейські готелі основні свої доходи одержують від надання додаткових сервісів користувачеві, а не за рахунок ціни номерів, як це відбувається в переважній більшості українських готелів. Необхідність відповідати міжнародним стандартам у зв’язку із проведенням Євро-2012 ставить український готельний бізнес перед необхідністю впровадження додаткових сервісів і оптимізації роботи обслуговуючого персоналу. Ключову роль у цьому процесі відіграє інформаційно-комунікаційна інфраструктура.
....
    Практика впровадження
    Для того, щоб відповідати міжнародним стандартам і успішно конкурувати на ринку України, впровадження нових технологій є необхідним. Зростаючі вимоги до сервісу з боку постояльців зобов’язують готелі надавати такі послуги: ТБ із можливістю вибору програм, доступ до Інтернету, а також телефон. 
   Не менш важливою для постояльців є і безпека проживання. Обладнання Dynamix для контролю та управління дозволяє організовувати низку сервісів, зокрема контроль доступу в приміщення, енергозбереження та відеомоніторинг. Підвищений інтерес присутніх на конференції викликала практика компанії «Вектор» Київ з оптимізації інформаційно-комунікаційних мереж готелів на базі сучасних технологій ADSL, VoIP, Wi-Fi, Ho-mePNA (HomeCNA), HomePlug AV без додаткових інвестицій у кабельне господарство. Компанія, на думку її керівництва, уже здобула значний досвід з організації надання додаткових ІТ-сервісів світового рівня без реструктуризації інфор-маційно-комунікаційних мереж готелів.
...

 Стаття з газети «ДК-Зв’язок» № 38 (569) від 2 жовтня 2008 року приведена в скороченому варіанті.