Продукция Dynamix: ADSL2+,SHDSL,HomePNA 3.0,VoIP,E1,PowerLine. Модемы, маршрутизаторы, мосты, концентраторы, стойки. Россия, Украина, Европа

Смотрите также на других языках:   UA Українською мовою. DYNAMIX - обладнання широкополосного доступу: xDSL, ADSL, ADSL2+, SHDSL, HomePNA 3, VoIP, E1. Модеми, маршрутизатори, мости, концентратори, шлюзи, стійки. Вектор, Україна  EN  Broadband solutions - DYNAMIX: xDSL, ADSL, ADSL2+, SHDSL, HomePNA 3, VoIP, E1. Modem, routers, bridge, switches, gateway, DSLAMs. Europe, Germany 

Продукция Dynamix: ADSL2+,SHDSL,HomePNA 3.0,VoIP,E1,PowerLine. Модемы, маршрутизаторы, мосты, концентраторы, стойки. Россия, Украина, Европа

  Основная | Продукция | Новости| Контакты | Поддержка| Форум | Решения | FAQ | Продажа |


Оптика все більш актуальна 

   На щорічному семінарі компанії «Вектор» Київ відбулася презентація нових рішень для побудови мультисерв існих широкосмугових мереж.

Ця компанія давно відома в Україні як постачальник сучасних рішень доступу. На сьогодні продукція компанії «Вектор» Київ продається в Україні, Росії, Європі та Азії. На семінарі «Сучасні мережні технології», що пройшов у кінці вересня в Криму, де відбувалися презентації
нового обладнання, редакційний директор ВД «СофтПрес» Володимир Табаков розмовляв із CEO компанії Ігорем Паламарчуком. Серед обговорюваних питань – технологічні тенденції, робота компанії на міжнародному ринку, партнерська політика і багато іншого.


Володимир Табаков:  Що сьогодні визначає технологічну політику компаній-операторів при використанні обладнання широкосмугового доступу?

  Ігор Паламарчук:
Зараз іде активна пропаганда безпроводового доступу, однак, на мій погляд, вона наразі не підкріплена реальними фактами. Постійно говорять про якісь нові проекти, але, на жаль, про широке використання безпроводових технологій у масштабі України говорити ще рано – реальних результатів майже немає. Винятком, мабуть, є EDGE і CDMA. Тому ніхто не відміняв доступ по міді. Звичайно, він ускладнений (наприклад, Укртелеком практично не надає альтернативним операторам свої ресурси). Але сьогодні майже всі телекомунікаційні проекти на корпоративному ринку «дозволяють» використовувати мідний провід і оптоволокно. Що стосується рішень на основі оптоволокна для «останньої милі», то цього року тільки за сім місяців постачання обладнання перевищило тогорічні продажі у вісім разів. А взагалі ми розраховуємо до кінця року одержати збільшення продажів у 25 разів.
Ігор Паламарчук («Вектор» Київ): 
«Ми почали із чистої дистрибуції, наступним етапом був OEM-бізнес, зараз це вже ODM-бізнес»

В. Т.: Яке обладнання сьогодні користується найбільшим попитом?

І. П.: У мережах доступу першість, як і раніше, зберігає DSL – ADSL2+ або SHDSL.

В. Т.: 
Коли я слухав презентації, у мене виникло враження, що в лінійці Dynamix представлено не надто багато моделей?

І. П.: Скоріше навпаки. Більш того, ми все більше зміщуємося в напрямку випуску інтегрованих пристроїв доступу (IAD), що поєднують кілька технологій в одному корпусі. Наприклад, для передачі голосового трафіку і даних.

В. Т.: Яке нове обладнання з’явиться найближчим часом?

І. П.: Насамперед це пристрої на основі технології SHDSL.bis. Якщо звичайний SHDSL2+ забезпечує швидкість передачі до 2,3 Мбіт/c по одній мідній парі, то нова технологія дасть 5,6яМбіт/c. Існують 2, 3 і 4парні моделі. Тобто швидкості досягають 20 Мбіт/с. Крім того, в нас уже практично готовий абонентський CPEпристрій для організації WiMAX-мереж. Залишилося вирішити, в яких діапазонах частот він має працювати в різних регіонах України.

В. Т.: Чим зумовлена поява нового сімейства обладнання FiberMix?

І. П.: Насамперед воно має полегшити клієнтам орієнтування в нашій лінійці: якщо вони працюють із міддю, то їм потрібен Dynamix, для оптики – FiberMix.

В. Т.: Із чим пов’язана нестача WDM-обладнання на складі протягом останніх п’яти-шести місяців?

І. П.: Передусім ми не очікували, що настільки зросте на нього попит. Найголовніше, що обладнання має сертифікат відповідності в Україні, тому його можна встановлювати на лініях Укртелекому. Таким сертифікатом володіє ще один виробник, обладнання якого дорожче за наше.

В. Т.: 
Будь ласка, поділіться вашими планами щодо розвитку партнерської мережі.

І. П.: Зараз ми модифікуємо нашу партнерську мережу. Раніше ми в основному орієнтувалися на дистрибуцію і, відповідно, спиралися в регіонах на партнерів, здатних забезпечувати великі та постійні продажі. Але ми представляємо все більше продуктів, орієнтованих на інтеграцію, під проекти. Тому сьогодні шукаємо в регіонах не тільки партнерів-дистриб’юторів (вони вже є, хоча не всюди), а й партнерів-інтеграторів, які можуть вести проекти з використанням нашого обладнання. Якщо якась компанія зацікавлена в такій співпраці, ласкаво просимо, ми готові забезпечити найкращі умови співробітництва.

В. Т.: 
Які зміни відбулися в лінійках обладнання Moxa Technologies?

І. П.: Moxa – це одна з небагатьох марок, які ми продовжуємо поширювати, оскільки нам подобається високий технічний рівень самої компанії та її бажання завжди бути попереду. Вона послідовно пройшла шлях від виробництва мультипортових плат до спеціалізованих пристроїв, а після цього зробила наступний крок, вийшовши на ринок мережних технологій.
   У лінійці індустріальних пристроїв компанії з’явилися комутатори для промислових мереж. Тобто це надійне обладнання з високим ступенем захисту від збоїв і фізичних впливів для роботи в агресивних зовнішніх умовах. Однак згодом перед ними постало наступне завдання – у мережі будь-якого підприємства працює також офіс. Для нього підійшов би звичайний
«комерційний» мережний пристрій. Але останній за деякими параметрами може виявитися несумісним з установленим обладнанням Moxa, задіяним на виробничих ділянках. У результаті керованість усієї мережі може різко впасти, а переваги пристроїв Moxa – знівелюватися. Тому компанія створила офісні комутатори рівня L2/L3, які, проте, продовжують підтримувати необхідну функціональність із відповідним зниженням вартості. 
   Тобто ці пристрої вийшли на ринок «зверху», зі збереженням відповідної якості та сучасних функцій. Крім того, компанія представила цікаві передові IP-рішення у сфері систем відеоспостереження. Усе, що пов’язано з охоронною сигналізацією, компресією відеотрафіку, якістю передачі тощо. І сьогодні попит на ці системи постійно зростає.

В. Т.: 
Ваші плани щодо розвитку компанії?

І. П.: Ми почали із чистої дистрибуції, наступним етапом був OEM-бізнес, зараз це вже ODM-бізнес. Тобто, якщо раніше ми підбирали пристрій, що підходить для наших умов, і просто ставили свою емблему на корпус, то сьогодні ми вибираємо базовий пристрій, кажемо, що в ньому треба доробити, і ці пристрої вже йдуть тільки під нашою маркою.
  Наступним нашим кроком стане серйозний вихід на міжнародний ринок. Наразі ми працюємо на ринку країн, що розвиваються, де немає жорстких вимог до сертифікації. Наш досвід роботи на європейському ринку показав, що без сертифіката зробити щось просто неможливо. Вихід на ринок дуже дорогий. На ринку ПівденноСхідної Азії все набагато
простіше.

Источник: Газета «ДК Зв'язок» №39, 2007 год

Данная статья из "ДК Зв'язок" по оформлению несколько отличается от ее печатной версии, что вызвано особенностями подготовки ее для ВЕБ сайта.